The selector

Selector Slovenija

Prinaša najboljšo glasbo iz Velike Britanije

Vsak ponedeljek ob 20h

597: BEAK> v rubriki Sešn in veliko več psihadelije kot navadno Arrow divider

Play beak
Selector Slovenija
597: BEAK> v rubriki Sešn in veliko več psihadelije kot navadno

O oddaji Arrow divider

Selector v novo koledarsko leto vstopa na polno - to pomeni, da že januarja lomasti in sproti obira vse zvočne zrelosti, ki se kljub zimskemu hladu ponujajo na vseh koncih Britaniji. Dober nov Selector se obeta! To je ta slavni razglas!

Vsekakor je Selectorjev prvi zvezdnik tokrat trio BEAK> ali zasedba Geoffa Barrowa, člana legendarnih bristolskih pop inovatorjev Portishead. BEAK> bomo gostili v studiju, kjer so nam priredili skrajno intriganten, transirajoč, a vendar zelo ČB ali monokromatiziran (nekako), mestoma pa celo distorzičen živ nastop!

Čelistka in pevka Izzi Dunn, duo Rhye, tria Teleman in Black Manila ter zasedba Veronica Falls bodo ves Selector potisnili v še precej bolj mistično, če ne kar psihadelično atmosfero.

Vsekakor bo v tej semi-jubilejni 35.izdaji Selectorja v slovenščini izjemno sočen tudi plesni kotiček. Zaenkrat nov single slavnega producenta in remixarja Doorlyja še skrivamo.

Mike Norris aka DJ Fort Romeau, ki je znan kot klaviaturist v koncertni različici electro-pop zasedbe La Roux, pa je pripravil zaključni mix ali Selectorjevo Mešalko - zelo stajliš housey mehurčkanje bo to!