The selector

Selector Slovenija

Prinaša najboljšo glasbo iz Velike Britanije

Vsak ponedeljek ob 20h

600: Turbo Mešalka in vse kar se kadi pred njo Arrow divider

Play Bobby Tank
Selector Slovenija
600: Turbo Mešalka in vse kar se kadi pred njo

O oddaji Arrow divider

Mešalko, ki zaključi vsak Selector in je natančno četrtina njegove minutaže, je za tokrat pripravil Bobby Tank. Zaradi vrlega producenta in DJ-ja, predvsem pa zaradi narativno super silovite vsebine, zaključni del oddaje tokrat omenjam prvega.

Londonski elektronični muzik Bobby Tank tudi avtorske komade vzgaja na neverjetnih vibah. Electro-boogie, space-funk, apocalyptic-trip-hop-on-high-speed ali pa podivjani big-beat - to bi bile le nekatere od možnih oznak stila, ki ga mnogi enačijo z DMT opojnostjo, pri čemer sploh ni potrebno biti netrezen, da zelo dobro razumeš bistvo. Edino kar bi posebej poudaril, je pomislek, da je morebiti to edini tip glasbe na sploh, ki ga voznikom ne bi priporočil - razen če ne upravljajo plovila, plovila zračnega tipa oziroma rakete.

Bo pa zato v drugem Selectorskem kvartalu, to je debele pol ure pred Bobbyjevo eksplozijo, precej mirno in romantično, saj v rubriki Sešn v živo nastopi čelistka pri Gorillaz, to je Izzi Dunn, ki je pravkar izdala svoj diskografski prvenec. Izzi ob bok gre tudi nastop Sefarine Steer, ki je harfistka-vokalistka, pri čemer je res neverjetno, kdo je producent njenega prvega albuma.

Foals, Fiction, Veronica Falls in Sparrow & The Workshop se tudi pojavijo na playlisti. Rapper Ty bo prav tako dodal eno še zdaleč ne tečno. Pa Bonobov povratek, in to kako lep!

Dober Selector, vnovič dober!